Posted by: langitbiru15 | December 10, 2009

Final Examination

Alhamdulillah dah tiga hari sy menempuh exam. Nampaknya hari ni sy keluar dr exam hall lewat sedikit daripada sebelum-belumnya.  Kalau diiikutkan soalan-soalan yang kluar takde la susah sangat tapi disebabkan tak focus pada certain2 topic buat sy confuse untuk menjawab. Kalau semalam, org terkejut melihat sy menjwab soalan dlm masa setgh jam, tapi hari ni org terkejut tgk sy kluar agak lewat daripada org lain. Hmm…walau macam mana pun alhamdulillah last2 minute masa kecederaan dapat ilham untuk jawab soalan esei . Tak sangka plak kluar soalan SELCAL dan kene lukis schematic diagram…huhu…(pasrah)

Advertisements

Responses

  1. Everyone has their ups & their downs..

    • absolutely true..”Man Jadda Wajada”

  2. salam nak tanya exam yang u amik is it LWTR ? if yes… what cat did u take…. sy nak cari pas exam Q for elec…. thanks hope to reply tru my email … thanks afal_haha1987@yahoo.com.my


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: